Gek op nieuwe technologie? In het weekend van 14 & 15 oktober organiseert het NMM hét Military Hitech-News Event 'Science for Humanity', mede mogelijk gemaakt door DMO en Defensity College. Hier ontdek je de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van (militaire) wetenschap & technologie. Maar dat is niet alles, want je gaat ook zelf aan de slag.

In het NMM ontdek je de militaire geschiedenis van vroeger tot nu, en geven we in het museum een kijkje in de toekomst. Maar wat gebeurt er nu echt op het gebied van innovaties? Waar is (onder andere) Defensie in het diepste geheim mee bezig en wat zit er in de pijplijn? Tijdens SfH krijg je een kijkje in de keuken van die ontwikkelingen, een kijkje in de toekomst...

EXCLUSIEVE PRIMEURS
Tijdens dit weekend heb jij de exclusieve primeur op onthullingen uit de wereld van hitech. Verschillende bedrijven & instanties presenteren hun laatste ontwikkelingen en geven je een bijzonder inkijkje in de toekomst. Binnenkort lees je hier welke partijen je kunt verwachten.

VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Science For Humanity is een evenement voor alle leeftijden en vindt plaats tussen de vliegtuigen, tanks en helikopters uit de collectie van het Nationaal Militair Museum, een belevenis op zich! Meld je aan voor het evenement op Facebook om op de hoogte te blijven en nodig alvast je vrienden uit! 

OVER SCIENCE FOR HUMANITY
Science for Humanity is een evenement van het Nationaal Militair Museum en wordt mede mogelijk gemaakt door Defensie Materieel Organisatie en Defensity College. Het evenement is toegankelijk voor bezoekers van het museum. Koop je toegangsticket voor het museum bij de kassa, of voorkom wachtrijen en koop alvast je ticket online.

Deel deze pagina