Lees voor

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt de 5e editie van de Nacht van de Militaire Muziek plaats. Deze avond geniet u van ruim 35 optredens verzorgd door meer dan 200 musici. Deze editie staat in het teken van 200 jaar Militaire Muziek in het Koninkrijk en De Koude Oorlog. Speciale gasten zijn Izaline Calister, The Gents en Bart Chabot. Uit België komen Bert Joris, Frank Peters en Rony Verbiest.

Veelzijdig festival

De Nacht van de Militaire Muziek is hét gezelligste muziekfestival van het jaar! 

Meer dan 200 militaire musici brengen deze avond verspreid over zeven podia een gevarieerd programma ten gehore: tango nuevo, nieuwe composities, traditionele big bands, groot koper, Curaçao-latin, marsen uit de 19e eeuw en 2 historische lezingen. Neem ook je rust, scoor een drankje of hapje en geniet van het beste uitzicht op de sfeervol aangelichte vlieg- en voertuigen uit de collectie van het Nationaal Militair Museum.

Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van de laatste toevoegingen aan het programma!

Tickets

VRIENDENTICKET: Middels een kortingscode kunnen vrienden van het NMM binnenkort één ticket per vriend kopen. Hierover heeft u inmiddels per e-mail bericht gekregen vanuit het bestuur. 

Tickets worden online verkrijgbaar via de website van het NMM. Het is ook mogelijk om een tickets aan de kassa te kopen, maar we raden aan om niet te wachten tot de avond van het evenement omdat eerdere edities van de Nacht van de Militaire Muziek waren uitverkocht. 

LET OP: de museumkaart, veteranen- of Defensiepas en andere kortingspassen zijn niet geldig als toegangsbewijs voor dit evenement. 

Klik hier om naar de NMM ticketpagina te gaan

Tickets

Het NMM is geopend vanaf 18:30 uur en de programmering start om 19:30 uur. Het grootste deel van de voorstellingen is omstreeks 23:30 uur afgelopen, maar u heeft tot 01:30 uur de gelegenheid om na te genieten in de Big Band tent. 

Verspreid door het museum zijn er verschillende horecapunten te vinden waar u (tegen betaling) kunt genieten van een hapje en een drankje. Het NMM maakt hierbij gebruik van muntverkoop. 

Bekijk op de plattegrond alvast de locaties van de podia in het museum. Op 16 maart ontvangt u bij binnenkomst een uitgebreid programmaboekje. Graag tot dan!