Lees voor

In het weekend van 25 & 26 augustus 2018 vinden de Soesterberg Luchtvaartdagen plaats in en om het NMM. Oorspronkelijk zou er dit weekend ook gevlogen worden met historische vliegtuigen, maar daarover is helaas geen overeenstemming bereikt met het Utrechts Landschap. Desondanks belooft het een mooi evenement te worden!

Soesterberg Luchtvaartdagen

Het NMM heeft de grootste collectie vliegtuigen en helikopters van Nederland. Tijdens de Luchtvaartdagen laten we je graag álles zien. Op het terrein rond het museum worden meer dan 20 vliegtuigen tentoongesteld. Zo dichtbij kwam je nog nooit!

Doorlopend zijn er zowel binnen als buiten leuke (kinder)activiteiten en kun je plaatsnemen in een aantal cockpits en simulatoren. Oorspronkelijk zou er dit weekend ook gevlogen worden, maar helaas heeft het NMM daarover geen overeenstemming bereikt met Het Utrechts Landschap.

De kaartverkoop voor dit evenement in het teken van luchtvaart start binnenkort via de website van het NMM. Het wordt mogelijk om een toeslag aan te schaffen in aanvulling op een regulier toegangsbewijs of vriendenpas. 

NB Heeft u eerder tickets gekocht voor het Soesterberg Flight Event? Dan krijgt u uiterlijk maandag 18 juni persoonlijk bericht.

 

Programma static show

Rond het museum staan op beide dagen vele bijzondere vliegtuigen opgesteld. Veel van de toestellen hebben een geschiedenis op Soesterberg. Ook het depot van het NMM, en de nabijgelegen Hangaar 8 zullen worden opengesteld.

Op de foto met de McDonnel Douglas F-4 Phantom? Het kan!

Binnenkort verschijnt hier het volledige static programma. Maar er is meer!

Dag vol plezier

In het museum en buiten op het evenemententerrein is beide dagen van alles te doen. Ga als piloot op de foto met de mooiste vliegtuigen, of neem plaats in een van de opengestelde cockpits. Buiten staan F-16 simulatoren van de Koninklijke Luchtmacht en is er een uitgebreide militaire markt.

Voor de kleintjes is er een knutselhoek, een zweefmolen, en een springkussen. En met het hele gezin scheur je een rondje mee door de arena in een van onze militaire voertuigen!

Ticketverkoop

Meer informatie over de ticketverkoop volgt zo snel mogelijk.

LET OP: Heeft u tickets voor het Soesterberg Flight Event gekocht? Dan krijgt u uiterlijk 18 juni van ons bericht.