Lees voor

Er zijn verschillende mogelijkheden om 'Vriend' te worden. 

 1. Donateur. U schenkt minimaal 20 euro per jaar en u ontvangt daarvoor een persoonsgebonden vriendenkaart die recht geeft op alle voordelen daarvan zoals hieronder beschreven.
  Indien u na 1 september van het jaar donateur wordt betaalt U voor de rest van het jaar 12,50 euro.
 2. Gezinsdonateur. U schenkt minimaal 35 euro per jaar en u ontvangt daarvoor twee persoonsgebonden vriendenkaarten die recht geven op alle voordelen daarvan zoals hieronder beschreven.
  Indien U na 1 september van het jaar donateur wordt betaalt u voor de rest van het jaar 25 euro.
 3. Jeugdlidmaatschap. Men betaalt 15 euro per jaar en ontvangt daarvoor alle voordelen zoals hieronder beschreven. Dit lidmaatschap eindigt op 18 jarige leeftijd.
  Indien u na 1 september van het jaar donateur wordt betaalt u voor de rest van het jaar 10 euro.
 4. Donateur voor het leven. Men betaalt eenmalig een donatie van 500 euro en ontvangt daarvoor levenslang het pakket zoals hieronder beschreven.
 5. Bedrijfsdonateur. Donatie en pakket op maat en in overleg.

Uw donatie en belastingen 

De Stichting Vrienden NMM is een zogenoemde “Algemeen Nut Beogende Instelling“ (ANBI). Dat betekent, dat giften aan de stichting volgens de geldende regelingen aftrekbaar zijn voor de belastingen. Voorts hoeft de stichting geen belasting te betalen over schenkingen of legaten.

Het fiscale ANBI nummer is 0085.41.760 (beschikking d.d. 20 september 2007).

 

Vrienden voordeel

'Vrienden' hebben recht op het volgende;

Gratis toegang tot het museum. Dit geldt alleen voor de 'Vriend' zelf, niet voor uw familieleden of vrienden. Met uw vriendenpas activeert u zelf het toegangspoortje tot het museum.

Driemaal per jaar de Nieuwsbrief van de Stichting Vrienden NMM met nieuws over het museum en activiteiten van de Stichting. Daarnaast artikelen over uiteenlopende aspecten van de militaire historie.

Uitnodigingen voor activiteiten voor de Vrienden zoals vernisages, lezingen, georganiseerde bezoeken aan bevriende musea en andere objecten die uit militair historisch oogpunt interessant zijn.

Wat ons museum echt verdient? Uw steun als Vriend!

Privacy
Lees in ons beleid gegevensbescherming hoe we omgaan met uw privacy. 

Aanmelding Stichting Vrienden NMM

Wilt u zich ook aanmelden als Vriend van het NMM? Vul dan onderstaand formulier in en de Stichting Vrienden van het NMM neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina